Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g990g1089kcal227.7g0g20.8g0g
Voi 180g1306kcal2.1g0.7g146.3g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g81g318kcal26.7g0g23g0g
Korppujauho 90g330kcal9.4g67.4g0.9g4.8g
Persilja 36g10kcal0.5g0.4g0.1g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2754g6103kcal532.8g137g382.2g15.4g
Valittu annoskoko1377g3052kcal266.4g68.5g191.1g7.7g
Annoskoko puolitettuna689g1526kcal133.2g34.3g95.6g3.9g
Arvot/100g100g222kcal19.3g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480