Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g110g121kcal25.3g0g2.3g0g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g9g35kcal3g0g2.6g0g
Korppujauho 10g37kcal1g7.5g0.1g0.5g
Persilja 4g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g678kcal59.2g15.2g42.6g1.6g
Valittu annoskoko153g339kcal29.6g7.6g21.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna77g170kcal14.8g3.8g10.7g0.4g
Arvot/100g100g222kcal19.3g5g13.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480