Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g1100g1210kcal253g0g23.1g0g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g90g353kcal29.7g0g25.6g0g
Korppujauho 100g366kcal10.5g74.9g1g5.3g
Persilja 40g11kcal0.6g0.4g0.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3060g6781kcal592.4g152.2g424.8g17g
Valittu annoskoko1530g3391kcal296.2g76.1g212.4g8.5g
Annoskoko puolitettuna765g1695kcal148.1g38.1g106.2g4.3g
Arvot/100g100g222kcal19.4g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480