Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g220g242kcal50.6g0g4.6g0g
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g18g71kcal5.9g0g5.1g0g
Korppujauho 20g73kcal2.1g15g0.2g1.1g
Persilja 8g2.2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g1356kcal118.4g30.6g84.8g3.4g
Valittu annoskoko306g678kcal59.2g15.3g42.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna153g339kcal29.6g7.7g21.2g0.9g
Arvot/100g100g222kcal19.3g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480