Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g275g303kcal63.2g0g5.8g0g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g23g88kcal7.4g0g6.4g0g
Korppujauho 25g92kcal2.6g18.7g0.3g1.3g
Persilja 10g2.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana765g1695kcal147.8g38g106.4g4.2g
Valittu annoskoko383g848kcal73.9g19g53.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna191g424kcal37g9.5g26.6g1.1g
Arvot/100g100g222kcal19.3g5g13.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480