Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g330g363kcal75.9g0g6.9g0g
Voi 60g435kcal0.7g0.2g48.8g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g27g106kcal8.9g0g7.7g0g
Korppujauho 30g110kcal3.1g22.5g0.3g1.6g
Persilja 12g3.3kcal0.2g0.1g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana918g2034kcal177.6g45.6g127.4g5.2g
Valittu annoskoko459g1017kcal88.8g22.8g63.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna230g509kcal44.4g11.4g31.9g1.3g
Arvot/100g100g222kcal19.3g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480