Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g440g484kcal101.2g0g9.2g0g
Voi 80g580kcal1g0.3g65g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g36g141kcal11.9g0g10.2g0g
Korppujauho 40g147kcal4.2g30g0.4g2.1g
Persilja 16g4.4kcal0.2g0.2g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g2713kcal237g61g169.6g6.8g
Valittu annoskoko612g1356kcal118.5g30.5g84.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna306g678kcal59.3g15.3g42.4g1.7g
Arvot/100g100g222kcal19.4g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480