Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g660g726kcal151.8g0g13.9g0g
Voi 120g871kcal1.4g0.5g97.6g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g54g212kcal17.8g0g15.3g0g
Korppujauho 60g220kcal6.3g44.9g0.6g3.2g
Persilja 24g6.6kcal0.3g0.3g0g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1836g4069kcal355.2g91.4g254.8g10.2g
Valittu annoskoko918g2035kcal177.6g45.7g127.4g5.1g
Annoskoko puolitettuna459g1017kcal88.8g22.9g63.7g2.6g
Arvot/100g100g222kcal19.3g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480