Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee902g1759kcal168.7g0g121.8g0g
Rypsiöljy 68g598kcal0g0g67.6g0g
Tilli, tuore 90g27kcal3.3g0.8g0.7g1.9g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.3g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2124g4775kcal344.4g3g380.2g3.8g
Valittu annoskoko1062g2388kcal172.2g1.5g190.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna531g1194kcal86.1g0.8g95.1g1g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603