Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee100g195kcal18.7g0g13.5g0g
Rypsiöljy 7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Tilli, tuore 10g3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g531kcal38.2g0.4g42.2g0.4g
Valittu annoskoko118g265kcal19.1g0.2g21.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna59g133kcal9.6g0.1g10.6g0.1g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.2g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603