Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee1002g1954kcal187.4g0g135.3g0g
Rypsiöljy 75g665kcal0g0g75.2g0g
Tilli, tuore 100g30kcal3.7g0.9g0.8g2.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.5g4.3kcal0.2g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2360g5306kcal382.6g3.4g422.6g4.2g
Valittu annoskoko1180g2653kcal191.3g1.7g211.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna590g1327kcal95.7g0.9g105.7g1.1g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603