Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee200g390kcal37.4g0g27g0g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Tilli, tuore 20g6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana471g1059kcal76.2g0.8g84.4g0.8g
Valittu annoskoko236g529kcal38.1g0.4g42.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna118g265kcal19.1g0.2g21.1g0.2g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.2g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603