Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee301g586kcal56.2g0g40.6g0g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana708g1592kcal114.8g1g126.6g1.2g
Valittu annoskoko354g796kcal57.4g0.5g63.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna177g398kcal28.7g0.3g31.7g0.3g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603