Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee401g782kcal75g0g54.1g0g
Rypsiöljy 30g266kcal0g0g30.1g0g
Tilli, tuore 40g12kcal1.5g0.4g0.3g0.8g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana944g2123kcal153.2g1.4g169g1.6g
Valittu annoskoko472g1061kcal76.6g0.7g84.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna236g531kcal38.3g0.4g42.3g0.4g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603