Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee501g977kcal93.7g0g67.6g0g
Rypsiöljy 38g332kcal0g0g37.6g0g
Tilli, tuore 50g15kcal1.8g0.5g0.4g1.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.3g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1180g2653kcal191.2g1.8g211.2g2.2g
Valittu annoskoko590g1327kcal95.6g0.9g105.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna295g663kcal47.8g0.5g52.8g0.6g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.2g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603