Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee601g1173kcal112.4g0g81.2g0g
Rypsiöljy 45g399kcal0g0g45.1g0g
Tilli, tuore 60g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.5g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1416g3184kcal229.4g2g253.6g2.6g
Valittu annoskoko708g1592kcal114.7g1g126.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna354g796kcal57.4g0.5g63.4g0.7g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603