Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee702g1368kcal131.2g0g94.7g0g
Rypsiöljy 53g465kcal0g0g52.6g0g
Tilli, tuore 70g21kcal2.6g0.6g0.6g1.5g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.8g3kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1652g3714kcal267.8g2.4g295.8g3g
Valittu annoskoko826g1857kcal133.9g1.2g147.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna413g929kcal67g0.6g74g0.8g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603