Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee802g1563kcal149.9g0g108.2g0g
Rypsiöljy 60g532kcal0g0g60.1g0g
Tilli, tuore 80g24kcal3g0.7g0.6g1.7g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1888g4245kcal306.2g2.6g337.8g3.4g
Valittu annoskoko944g2122kcal153.1g1.3g168.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna472g1061kcal76.6g0.7g84.5g0.9g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603