Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g250g400kcal45g8.5g21.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 31g277kcal0g0g31.3g0g
Purjosipuli 250g57kcal4.5g6g0.5g5.3g
Inkivääri, tuore, silputtu25g20kcal0.5g4.5g0.2g0.5g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g55g171kcal4.7g31.9g2.8g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka25g21kcal0.9g4.8g0.3g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g13kcal1g2g0.1g0.3g
Chili paprika punainen25g10kcal0.5g2.3g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g250g133kcal14.3g13.3g2.5g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g375g53kcal7.1g1.5g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2700g2307kcal157g149.6g121.8g12.8g
Valittu annoskoko1350g1154kcal78.5g74.8g60.9g6.4g
Annoskoko puolitettuna675g577kcal39.3g37.4g30.5g3.2g
Arvot/100g100g86kcal5.8g5.5g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266171