Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g300g480kcal54.1g10.2g25.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 38g332kcal0g0g37.5g0g
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Inkivääri, tuore, silputtu30g24kcal0.5g5.3g0.2g0.6g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g66g205kcal5.6g38.3g3.3g0g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka30g25kcal1g5.7g0.3g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Chili paprika punainen30g12kcal0.6g2.7g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g300g159kcal17.1g15.9g3g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g450g63kcal8.6g1.8g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g2768kcal188.2g179g145.6g15g
Valittu annoskoko1620g1384kcal94.1g89.5g72.8g7.5g
Annoskoko puolitettuna810g692kcal47.1g44.8g36.4g3.8g
Arvot/100g100g85kcal5.8g5.5g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266171