Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g350g561kcal63.1g11.9g29.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 44g387kcal0g0g43.8g0g
Purjosipuli 350g80kcal6.3g8.4g0.7g7.4g
Inkivääri, tuore, silputtu35g28kcal0.6g6.2g0.3g0.7g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g77g239kcal6.6g44.7g3.9g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka35g29kcal1.2g6.7g0.4g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g18kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Chili paprika punainen35g14kcal0.7g3.2g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g350g186kcal20g18.6g3.5g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g526g74kcal10g2.1g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g3230kcal219.8g209.4g170.2g17.8g
Valittu annoskoko1890g1615kcal109.9g104.7g85.1g8.9g
Annoskoko puolitettuna945g808kcal55g52.4g42.6g4.5g
Arvot/100g100g86kcal5.8g5.5g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266171