Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g400g641kcal72.1g13.6g34g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 50g443kcal0g0g50g0g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Inkivääri, tuore, silputtu40g32kcal0.7g7.1g0.3g0.8g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g88g273kcal7.5g51.1g4.4g0g
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka40g33kcal1.4g7.6g0.4g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Chili paprika punainen40g16kcal0.8g3.6g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g400g212kcal22.8g21.2g4g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g601g84kcal11.4g2.4g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g3692kcal251g239g194g20g
Valittu annoskoko2160g1846kcal125.5g119.5g97g10g
Annoskoko puolitettuna1080g923kcal62.8g59.8g48.5g5g
Arvot/100g100g86kcal5.8g5.5g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266171