Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g450g721kcal81.1g15.3g38.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 56g498kcal0g0g56.3g0g
Purjosipuli 450g103kcal8.2g10.8g0.9g9.5g
Inkivääri, tuore, silputtu45g36kcal0.8g8g0.4g0.9g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g99g307kcal8.4g57.5g5g0g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka45g37kcal1.5g8.6g0.5g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g23g23kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Chili paprika punainen45g18kcal0.9g4.1g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g450g239kcal25.7g23.9g4.5g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g676g95kcal12.8g2.7g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4860g4153kcal282.4g269.2g218.8g22.8g
Valittu annoskoko2430g2077kcal141.2g134.6g109.4g11.4g
Annoskoko puolitettuna1215g1038kcal70.6g67.3g54.7g5.7g
Arvot/100g100g86kcal5.8g5.5g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266171