Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g50g80kcal9g1.7g4.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Purjosipuli 50g12kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Inkivääri, tuore, silputtu5g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g11g34kcal0.9g6.4g0.6g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka5g4.1kcal0.2g1g0.1g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Chili paprika punainen5g2kcal0.1g0.5g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g50g27kcal2.9g2.7g0.5g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g75g11kcal1.4g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g461kcal31.4g30.2g24.6g2.8g
Valittu annoskoko270g231kcal15.7g15.1g12.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna135g115kcal7.9g7.6g6.2g0.7g
Arvot/100g100g86kcal5.8g5.6g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266171