Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g501g801kcal90.1g17g42.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 63g553kcal0g0g62.6g0g
Purjosipuli 501g115kcal9.1g12g1g10.5g
Inkivääri, tuore, silputtu50g40kcal0.9g8.9g0.4g1g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g110g341kcal9.4g63.9g5.5g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka50g41kcal1.7g9.5g0.5g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g25g26kcal2g4.1g0.2g0.5g
Chili paprika punainen50g20kcal1g4.5g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g501g265kcal28.5g26.5g5g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g751g105kcal14.3g3g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5400g4614kcal314g298.8g243g25g
Valittu annoskoko2700g2307kcal157g149.4g121.5g12.5g
Annoskoko puolitettuna1350g1154kcal78.5g74.7g60.8g6.3g
Arvot/100g100g85kcal5.8g5.5g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266171