Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g100g160kcal18g3.4g8.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 13g111kcal0g0g12.5g0g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Inkivääri, tuore, silputtu10g8kcal0.2g1.8g0.1g0.2g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g22g68kcal1.9g12.8g1.1g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka10g8.2kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Chili paprika punainen10g4kcal0.2g0.9g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g100g53kcal5.7g5.3g1g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g150g21kcal2.9g0.6g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g923kcal62.8g59.8g48.6g5g
Valittu annoskoko540g461kcal31.4g29.9g24.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna270g231kcal15.7g15g12.2g1.3g
Arvot/100g100g85kcal5.8g5.5g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266171