Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g150g240kcal27g5.1g12.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 19g166kcal0g0g18.8g0g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Inkivääri, tuore, silputtu15g12kcal0.3g2.7g0.1g0.3g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g33g102kcal2.8g19.2g1.7g0g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka15g12kcal0.5g2.9g0.2g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.5g7.8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Chili paprika punainen15g6kcal0.3g1.4g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g150g80kcal8.6g8g1.5g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g225g32kcal4.3g0.9g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g1384kcal94.2g90g73g7.8g
Valittu annoskoko810g692kcal47.1g45g36.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna405g346kcal23.6g22.5g18.3g2g
Arvot/100g100g86kcal5.8g5.6g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266171