Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 338g274kcal5.3g56.9g0.2g10.1g
Peruna, keskikokoinen 60g83g50kcal1.2g10.7g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Chili paprika punainen15g6kcal0.3g1.4g0g0g
Sitruuna kuorittu 7.5g3.1kcal0g0.2g0.1g0.2g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g9g19kcal1.2g1.9g0.7g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g225g270kcal47.3g0g9g0g
Vesi526g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss75g40kcal4.3g4g0.4g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2826g1398kcal121.8g165g21.6g32.4g
Valittu annoskoko1413g699kcal60.9g82.5g10.8g16.2g
Annoskoko puolitettuna707g350kcal30.5g41.3g5.4g8.1g
Arvot/100g100g50kcal4.3g5.8g0.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266491