Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 451g365kcal7.1g75.8g0.2g13.5g
Peruna, keskikokoinen 60g110g66kcal1.7g14.3g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Chili paprika punainen20g8kcal0.4g1.8g0g0g
Sitruuna kuorittu 10g4.1kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g12g26kcal1.7g2.6g1g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g300g360kcal63.1g0g12g0g
Vesi701g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss100g53kcal5.7g5.3g0.5g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3768g1863kcal162.8g219.6g28.6g43.6g
Valittu annoskoko1884g932kcal81.4g109.8g14.3g21.8g
Annoskoko puolitettuna942g466kcal40.7g54.9g7.2g10.9g
Arvot/100g100g50kcal4.3g5.8g0.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266491