Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 788g638kcal12.4g132.7g0.4g23.7g
Peruna, keskikokoinen 60g193g116kcal2.9g25.1g0.2g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1.1g10.4g0.4g4.4g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Chili paprika punainen35g14kcal0.7g3.2g0g0g
Sitruuna kuorittu 18g7.2kcal0.1g0.4g0.2g0.5g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g21g45kcal2.9g4.5g1.7g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g526g631kcal110.4g0g21g0g
Vesi1226g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss175g93kcal10g9.3g0.9g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6594g3261kcal284.6g384.6g50.2g76.2g
Valittu annoskoko3297g1631kcal142.3g192.3g25.1g38.1g
Annoskoko puolitettuna1649g815kcal71.2g96.2g12.6g19.1g
Arvot/100g100g50kcal4.3g5.8g0.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266491