Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 900g729kcal14.1g151.5g0.4g27g
Peruna, keskikokoinen 60g220g132kcal3.3g28.6g0.2g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Chili paprika punainen40g16kcal0.8g3.6g0g0g
Sitruuna kuorittu 20g8.2kcal0.1g0.4g0.2g0.6g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g24g52kcal3.3g5.2g2g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g600g720kcal126g0g24g0g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss200g106kcal11.4g10.6g1g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7528g3723kcal324.6g439g57g87g
Valittu annoskoko3764g1862kcal162.3g219.5g28.5g43.5g
Annoskoko puolitettuna1882g931kcal81.2g109.8g14.3g21.8g
Arvot/100g100g50kcal4.3g5.8g0.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266491