Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 113g91kcal1.8g19g0.1g3.4g
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Chili paprika punainen5g2kcal0.1g0.5g0g0g
Sitruuna kuorittu 2.5g1kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g3g6.5kcal0.4g0.6g0.2g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g75g90kcal15.8g0g3g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss25g13kcal1.4g1.3g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana942g466kcal40.8g55.2g7g10.8g
Valittu annoskoko471g233kcal20.4g27.6g3.5g5.4g
Annoskoko puolitettuna236g117kcal10.2g13.8g1.8g2.7g
Arvot/100g100g50kcal4.3g5.9g0.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266491