Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 225g182kcal3.5g37.9g0.1g6.8g
Peruna, keskikokoinen 60g55g33kcal0.8g7.2g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Chili paprika punainen10g4kcal0.2g0.9g0g0g
Sitruuna kuorittu 5g2.1kcal0g0.1g0.1g0.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g6g13kcal0.8g1.3g0.5g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g150g180kcal31.5g0g6g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss50g27kcal2.9g2.7g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1884g932kcal81g110g14.6g22g
Valittu annoskoko942g466kcal40.5g55g7.3g11g
Annoskoko puolitettuna471g233kcal20.3g27.5g3.7g5.5g
Arvot/100g100g49kcal4.3g5.8g0.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266491