Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt375g173kcal12g18g5.6g0g
Ruokasuola jodioitu 5.6g0.1kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 300g233kcal52.7g0g2.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 375g286kcal7.1g58.2g0.8g3.8g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g9g64kcal0.1g0.1g7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2946g1588kcal146.4g168g31.2g9g
Valittu annoskoko1473g794kcal73.2g84g15.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna737g397kcal36.6g42g7.8g2.3g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519