Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt500g230kcal16g24g7.5g0g
Ruokasuola jodioitu 7.5g0.2kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 400g310kcal70.3g0g2.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 500g381kcal9.4g77.5g1g5g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g13g85kcal0.1g0.1g9.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.8g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3928g2117kcal195g223.6g42g11.8g
Valittu annoskoko1964g1058kcal97.5g111.8g21g5.9g
Annoskoko puolitettuna982g529kcal48.8g55.9g10.5g3g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519