Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt625g288kcal20g30g9.4g0g
Ruokasuola jodioitu 9g0.2kcal0.1g0g0g0g
Seiti pakaste 500g388kcal87.8g0g3.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 625g476kcal11.8g96.9g1.3g6.3g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g16g106kcal0.2g0.2g11.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g54kcal1.6g10.9g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4910g2646kcal244g279.6g52.4g14.8g
Valittu annoskoko2455g1323kcal122g139.8g26.2g7.4g
Annoskoko puolitettuna1228g662kcal61g69.9g13.1g3.7g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519