Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt750g345kcal24g36g11.3g0g
Ruokasuola jodioitu 11g0.3kcal0.1g0g0g0g
Seiti pakaste 600g466kcal105.4g0g4.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 750g571kcal14.1g116.3g1.5g7.5g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g19g128kcal0.2g0.2g14.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g64kcal1.9g13.1g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5892g3176kcal292.6g335.6g62.8g18g
Valittu annoskoko2946g1588kcal146.3g167.8g31.4g9g
Annoskoko puolitettuna1473g794kcal73.2g83.9g15.7g4.5g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519