Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 875g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt875g403kcal28g42g13.1g0g
Ruokasuola jodioitu 13g0.3kcal0.1g0g0g0g
Seiti pakaste 700g543kcal123g0g4.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 875g667kcal16.5g135.7g1.8g8.8g
Sipuli 53g16kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g22g149kcal0.2g0.2g16.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g75kcal2.2g15.3g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6874g3705kcal341.4g391.4g73.2g21g
Valittu annoskoko3437g1852kcal170.7g195.7g36.6g10.5g
Annoskoko puolitettuna1719g926kcal85.4g97.9g18.3g5.3g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519