Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt1001g460kcal32g48g15g0g
Ruokasuola jodioitu 15g0.4kcal0.1g0g0g0g
Seiti pakaste 800g621kcal140.6g0g5.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1001g762kcal18.8g155.1g2g10g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Maustepippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g25g170kcal0.3g0.3g18.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7856g4234kcal390.2g447.6g83.6g23.8g
Valittu annoskoko3928g2117kcal195.1g223.8g41.8g11.9g
Annoskoko puolitettuna1964g1059kcal97.6g111.9g20.9g6g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519