Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1126g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt1126g518kcal36g54g16.9g0g
Ruokasuola jodioitu 17g0.4kcal0.1g0g0g0g
Seiti pakaste 901g698kcal158.1g0g6.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1126g857kcal21.2g174.5g2.3g11.3g
Sipuli 68g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Maustepippuri, annos 1g1.1g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g28g191kcal0.3g0.3g21.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g97kcal2.9g19.7g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8838g4763kcal438.8g503.4g94g26.8g
Valittu annoskoko4419g2382kcal219.4g251.7g47g13.4g
Annoskoko puolitettuna2210g1191kcal109.7g125.9g23.5g6.7g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519