Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt125g58kcal4g6g1.9g0g
Ruokasuola jodioitu 1.9g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 100g78kcal17.6g0g0.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.4g19.4g0.3g1.3g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g3.1g21kcal0g0g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana982g529kcal48.8g56g10.4g3g
Valittu annoskoko491g265kcal24.4g28g5.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna246g132kcal12.2g14g2.6g0.8g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519