Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1251g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt1251g575kcal40g60g18.8g0g
Ruokasuola jodioitu 19g0.5kcal0.1g0g0g0g
Seiti pakaste 1001g776kcal175.7g0g7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1251g952kcal23.5g193.8g2.5g12.5g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Maustepippuri, annos 1g1.3g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g31g213kcal0.3g0.3g23.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g107kcal3.2g21.9g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9820g5293kcal487.4g559.2g104.6g29.8g
Valittu annoskoko4910g2646kcal243.7g279.6g52.3g14.9g
Annoskoko puolitettuna2455g1323kcal121.9g139.8g26.2g7.5g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519