Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt2000g920kcal64g96g30g0g
Ruokasuola jodioitu 30g0.8kcal0.2g0g0g0g
Seiti pakaste 1600g1241kcal281g0g11.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2000g1523kcal37.6g310g4g20g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Maustepippuri, annos 1g2g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g50g340kcal0.5g0.5g37.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15704g8464kcal779.8g894.6g167g47.4g
Valittu annoskoko7852g4232kcal389.9g447.3g83.5g23.7g
Annoskoko puolitettuna3926g2116kcal195g223.7g41.8g11.9g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519