Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt250g115kcal8g12g3.8g0g
Ruokasuola jodioitu 3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 200g155kcal35.1g0g1.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 250g190kcal4.7g38.8g0.5g2.5g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g6.3g43kcal0.1g0.1g4.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.3g22kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1964g1059kcal97.4g112g21g6g
Valittu annoskoko982g529kcal48.7g56g10.5g3g
Annoskoko puolitettuna491g265kcal24.4g28g5.3g1.5g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519