Kevyt Perunasalaatti

Keitä, jäähdytä ja kuori perunat.

Sekoita keskenään jugurtti, sinappi, etikka, ruohosipuli ja persillija.

Mausta pippurilla.

Piloko sekaan sipuli, omena, suolakurkku ja peruna.

Anna vetäytyä jääkaapissa muutama tunti.

Maistuu vielä paremmalta seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persilja3.7g0.4kcal0.1g0g0g0.3g
Ruohosipuli, tuore3.7g1kcal0.1g0.1g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g2.2g0.8kcal0g0g0g0g
Turun sinappi, sininen4.5g11kcal0.3g1.7g0.4g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton A+ (Valio) 100g, 1dl42g17kcal1.9g2.3g0g0g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )20g10kcal0.1g2.4g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)24g6.4kcal0.3g1.1g0g0.4g
Omena, ulkomainen kuorittu24g10kcal0g2.3g0g0.4g
Peruna (vanha, kuorittu)202g166kcal3.6g35.6g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana654g446kcal12.8g91g1.2g6.4g
Valittu annoskoko327g223kcal6.4g45.5g0.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna163g112kcal3.2g22.8g0.3g1.6g
Arvot/100g100g68kcal2g13.9g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=26665