Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g250g190kcal40g3.5g1.8g1g
Tomaattimurska 250g74kcal1.4g13.3g0.5g4.8g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 500g531kcal20g97g4.5g8.7g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow9g24kcal0.9g0.9g1.9g0.2g
Mustapippuri 3.8g11kcal0.4g1.4g0.1g1g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2210g2046kcal127.2g248.8g52.8g33.8g
Valittu annoskoko1105g1023kcal63.6g124.4g26.4g16.9g
Annoskoko puolitettuna553g512kcal31.8g62.2g13.2g8.5g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.3g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267240