Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g300g228kcal48g4.2g2.1g1.2g
Tomaattimurska 300g88kcal1.7g15.9g0.6g5.7g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 600g637kcal24g116.3g5.3g10.4g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow11g29kcal1.1g1.1g2.3g0.2g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Rypsiöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2652g2455kcal152.8g298.4g63.2g40.2g
Valittu annoskoko1326g1228kcal76.4g149.2g31.6g20.1g
Annoskoko puolitettuna663g614kcal38.2g74.6g15.8g10.1g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.3g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267240