Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g350g266kcal56g4.9g2.5g1.4g
Tomaattimurska 350g103kcal2g18.6g0.7g6.7g
Sokeri 7g28kcal0g7g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 700g743kcal27.9g135.7g6.2g12.2g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.3g4.6g0.2g1.6g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow13g34kcal1.3g1.3g2.6g0.2g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Rypsiöljy 25g217kcal0g0g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3094g2865kcal178.2g348.2g73.8g47g
Valittu annoskoko1547g1432kcal89.1g174.1g36.9g23.5g
Annoskoko puolitettuna774g716kcal44.6g87.1g18.5g11.8g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.3g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267240