Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g450g342kcal72g6.3g3.2g1.8g
Tomaattimurska 450g132kcal2.5g23.9g0.9g8.6g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 901g955kcal35.9g174.5g8g15.7g
Sipuli (kuorittu)124g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow17g44kcal1.7g1.7g3.4g0.3g
Mustapippuri 6.8g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Rypsiöljy 32g279kcal0g0g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3978g3683kcal228.8g447.8g94.8g60.6g
Valittu annoskoko1989g1842kcal114.4g223.9g47.4g30.3g
Annoskoko puolitettuna995g921kcal57.2g112g23.7g15.2g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.3g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267240