Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g50g38kcal8g0.7g0.4g0.2g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.7g0.1g1g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 100g106kcal4g19.4g0.9g1.7g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.9g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana442g409kcal25.6g50g10.6g6.6g
Valittu annoskoko221g205kcal12.8g25g5.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna111g102kcal6.4g12.5g2.7g1.7g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.3g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267240